Translate

srijeda, 5. veljače 2014.

LAPTOP SE SMRZAVA

Kako riješiti problem sa zamrzavanjem laptopa ili stolnog racunala.
Velika je vjerovatnost da laptop ili računalo nije dugo čiščeno ili je očiščeno ali kasno na što obavezno treba pripaziti prilikom kupnje polovnog laptopa pogotovo ako je sa amd procesorom.
Kad se zamrzava slika ili laptop u radu ili se resetira prilikom paljenja više puta je bio pregrijan i to je problem do same matične ploče na laptopu odnosno grafike ili chipseta,i tu jedino što se može je da se napravi reball i tu nastaje problem.
U HRVATSKOJ SAMO PET,ŠEST LJUDI RADI REBALL jedan u Rijeci,tri u Zagrebu,Jedan u Splitu i Puli i tu treba jako pripazit,večina če vam zagrijat laptop nekom vručom puhalicom ili ga peč u pečnici i vrlo vjerovatno ga skroz uništit.
Ako i uspije nekom puhalicom to če radit od dva do desetak dana i opet ispočetka i vrtite  se u krug,ako se odlučite za reball obavezno pripazite da serviser ima posebnu Lemilicu za Reball  ( koštaju oko 20 tisuča kuna ) da ne budete prevareni.
Svi koji vam nude uslugu Reballa ili da vam poprave laptop brzo i jednostavno budite sigurni da je fuš jer se ovdje mijenja chipset ili grafika gdje je samo materijal 200-300kn sa radom minimum 600-1200kn sto i nije bas isplativo pa je takav laptop bolje prodat u dijelove ili komplet kao neispravan.
Posebno obratite pažnju kod kupnje polovnog na njuškalu ili slično jer su večina sa amd procesorom zagrijani da rade samo da se prodaju i prvi put kad se opterete jače pokvare se pa obavezno pri kupnji opteretite laptop sa dva tri jača programa minimum pola sata prije kupnje a ako prodavač ne pristane bolje da odustanete od kupnje.

1 komentar:

  1. Ponekad imam problema sa smrzavanjem laptopa, ako ikad budem kupovala novi ili stari laptop pripazit cu na ove savjete. zamjenski toneri

    OdgovoriIzbriši